Veelgestelde vragen

Hoe kan ik producten zoeken op de website?

Je kunt zoeken op productnamen, product tags en kenmerken door de naam van het product of een trefwoord in te voeren in de zoekbalk bovenaan elke pagina. Probeer een algemene beschrijving in te voeren. Hoe meer trefwoorden je gebruikt, hoe minder producten je op de resultatenpagina krijgt. Wanneer je een product vindt waarin je geïnteresseerd bent, klik je op de productnaam of de productafbeelding voor meer details.

Wat is kopersbescherming?

Kopersbescherming is een reeks garanties die klanten in staat stelt met vertrouwen te winkelen op onze website. Dit betekent dat je aankoop verzekert is van bestelling tot levering. Daarnaast kun je als er iets mis is te allen tijde je product retourneren en ontvang je daarbij direct het aankoopbedrag terug.

Hoe kan ik retourneren of geld retour ontvangen?

Indien je niet helemaal tevreden bent met je aankoop kun je gebruik maken van onze kopersbescherming. Je kunt dan je product retourneren en je geld direct terug ontvangen, wanneer:

  • Het artikel dat je hebt besteld niet binnen de door de verkoper beloofde tijd is aangekomen.
  • Het artikel dat je hebt ontvangen afwijkt van de beschrijving.
  • Het artikel stuk of beschadigd is.
  • Je binnen ‘redelijke termijn’ contact opneemt. Indien het product ongebruikt is, doen we niet moeilijk over een paar maanden.

Is er een probleem met je bestelling of met een product? Neem contact op met onze klantenservice en vermeld daarbij het bestelnummer uit de bevestiging. We staan 7 dagen per week voor je klaar om te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Hoe lang duurt de levering van mijn bestelling?

Omdat we onze producten deels vanuit eigen voorraad en deels direct vanuit geselecteerde leveranciers laten bezorgen, verschilt de bezorgtijd per product. Bij je bestelling wordt in de meeste gevallen de verwachte levertijd aangegeven. Gemiddeld worden onze producten geleverd binnen 3 tot 9 werkdagen. Voor handgemaakte producten geldt de gemiddelde bezorgtijd van 5 tot 11 werkdagen. Indien je niet direct een trackingnummer hebt ontvangen bij je bestelling, kun je die alsnog aanvragen via de klantenservice. Zo kun je je bestelling 24/7 tracken en inzien wanneer je producten aankomen.