Retourneren en terugbetalen

Bestelling annuleren

Alle bestellingen kunnen worden geannuleerd totdat ze zijn verzonden. Als uw bestelling betaald is en u wilt deze wijzigen of annuleren, dient u binnen 12 uur contact met ons opnemen. Zodra het verpakkings- en verzendingsproces is begonnen, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.

Terugbetalingen

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom kunt u een terugbetaling of een nieuwe verzending aanvragen voor bestelde producten als:

u ze niet binnen de gegarandeerde tijd ontvangt
u het verkeerde artikel ontvangt
u het ontvangen product niet wilt (maar u moet het artikel op uw kosten terugsturen en het artikel moet ongebruikt zijn)

Wij geven geen terugbetaling als:

uw bestelling niet aankomt als gevolg van factoren binnen uw controle (bijvoorbeeld het verstrekken van het verkeerde verzendadres)
uw bestelling niet aankomt als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden buiten onze controle (bijv. niet ingeklaard door de douane, vertraagd door een natuurramp).

*U kunt een verzoek tot terugbetaling indienen binnen 15 dagen nadat de gegarandeerde leveringstermijn is verstreken. U kunt dit doen door een bericht te sturen op de contact pagina.